Dhome Dopio me Ballkon dhe Pamje nga Deti

Kjo dhome permban nje krevat dopio dhe eshte e pershtatshme per nje cift. Dhoma gjithashtu permban kondicioner, tualet privat, TV plazma etj.

Dhome Treshe

Kjo dhome permban nje krevat dopio dhe nje krevat tek, duke e bere te pershtatshme per nje familje. Dhoma gjithashtu permban kondicioner, tualet etj.

Dhome Treshe me Ballkon dhe Pamje nga Deti

Kjo dhome permban nje krevat dopio dhe nje tek, duke e bere te pershtatshme per nje familje, Dhoma gjithashtu permban kondicioner, tualet etj.

Suite me Ballkon dhe Pamje nga Deti

Suita ka dy dhoma: njera permban nje krevat dopio dhe tjetra dy krevate tek. Suita gjithashtu permban kondicioner, tualet, TV plazma etj.

Dhome Dopio me Ballkon dhe Pamje nga Deti

Kjo dhome permban nje krevat dopio dhe eshte e pershtatshme per nje cift. Dhoma gjithashtu permban kondicioner, tualet privat, TV plazma etj.

Dhome Treshe

Kjo dhome permban nje krevat dopio dhe nje krevat tek, duke e bere te pershtatshme per nje familje. Dhoma gjithashtu permban kondicioner, tualet etj.

Dhome Treshe me Ballkon dhe Pamje nga Deti

Kjo dhome permban nje krevat dopio dhe nje tek, duke e bere te pershtatshme per nje familje, Dhoma gjithashtu permban kondicioner, tualet etj.

Suite me Ballkon dhe Pamje nga Deti

Suita ka dy dhoma: njera permban nje krevat dopio dhe tjetra dy krevate tek. Suita gjithashtu permban kondicioner, tualet, TV plazma etj.